ნამცხვარი „პრანჭია“ - 3 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 3 » ნამცხვარი „პრანჭია“
17:44
ნამცხვარი „პრანჭია“


ნამცხვარი „პრანჭია"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500გრ.

კარაქი 250გრ.

შაქარი 300გრ.

კვერცხი 3ც.

გამაფხვიერებელი 2 ჩ/კ.

რძე 250გრ.

თხილი (გატარებული) 100გრ.

 

გასაფორმებლად:

მარწყვის ჯემი 300გრ.

ნიგოზი (გატარებული) 200გრ.

თეთრი შოკოლადი 200–250გრ.

მთლიანი თხილი (რამდენი ნაჭერი ნამცხვარიც გამოვა).

 

მომზადება:

დარბილებული კარაქი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ კვერცხი, კვლავ ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი, რძე, გატარებული თხილი და კარგად ავურიოთ.  მომზადებული მასა მოვათავსოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე, კოვზით კარაგად მოვუსწოროთ ზედაპირი და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 30–35 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ და დავჭრათ სასურველი ფორმის ნაჭრებად. თითოეული ნაჭერი ორივე მხარეს ამოვავლოთ მურაბაში (მურაბა წინასწარ გავაცხელოთ), შემდეგ გატარებულ ნიგოზში, ზედაპირზე მოვასხათ გამდნარი შოკოლადი (შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე) და გავაფორმოთ თხილით.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2788 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „პრანჭია“ | რეიტინგი: 3.0/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: