მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  იანვარი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » იანვარი » 17 » ნამცხვარი „ნიგოზი“
20:00
ნამცხვარი „ნიგოზი“


ნამცხვარი „ნიგოზი"

 

მასალა:

მარგარინი 100გრ.

მაიონეზი 100გრ.

კვერცხი 2ც.

შაქარი 0,5 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

ვანილი გემოვნებით

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

მომზადება:

კვერცხს დავამატოთ შაქარი, კარგად ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ გამდნარი მარგარინი, მაიონეზი, ვანილი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, პურის ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. მიღებული ცომი გავყოთ პატარა ნაწილებად (გამოსაცხობი ფორმის ნაწილებად), გამოსაცხობი ფორმა კარგად გავაცხელოთ, წავუსვათ კარაქი და მოვათავსოთ თითოეულ ფორმაზე (ნიგვზის ფორმაზე) ცომი.  გამოვაცხოთ დაბალ ტემპერატურაზე, ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ გამომცხვარი ფორმები, ამოვავსოთ მოხარშული სგუშონით და შევაერთოდ ერთმანეთს.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 4016 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „ნიგოზი“ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: