ნამცხვარი „ნიგოზი” - 29 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ნამცხვარი „ნიგოზი”
15:23
ნამცხვარი „ნიგოზი”


ნამცხვარინიგოზი

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 3.

მარგარინი 1.

შაქარი 2 /.

სოდა და ძმრით 1 /.

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

 

კრემი:

მოხარშული სგუშონი 1.

 

მომზადება:

კვერცხისა და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ გამდნარი კარაქი, სოდა ძმრით, ავურიოთ და ნელნელა შევაზილოთ ფქვილი რასაც შეიზელს, მიღებული ცომი გავყოთ პატარა ნაწილებად (გამოსაცხობი ფორმის ნაწილებად), გამოსაცხობი ფორმა კარგად გავაცხელოთ, წავუსვათ კარაქი და მოვათავსოთ თითოეულ ფორმაზე (ნიგვზის ფორმაზე) ცომი.  გამოვაცხოთ დაბალ ტემპერატურაზე, ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. გამოცხობის შემდეგ გავაცივოთ გამომცხვარი ფორმები, ამოვავსოთ მოხარშული სგუშონით და შევაერთოდ ერთმანეთს. (შეგვიძლია სგუშონში დავამატოთ გატარებული ნიგოზი).

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2691 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „ნიგოზი” | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: