ნამცხვარი ნაპოლეონი ხილის ჯემით და კრემით - 2 თებერვალში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 2 » ნამცხვარი ნაპოლეონი ხილის ჯემით და კრემით
18:17
ნამცხვარი ნაპოლეონი ხილის ჯემით და კრემით


ნამცხვარი ნაპოლეონი ხილის ჯემით და კრემით

                       

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჭიქა

ძმარი 3 ს/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 300გრ.

 

კრემი:

სგუშონი 1 ქილა (380გრ).

კარაქი 250გრ.

 

შიგთავსი:

ნებისმიერი ხილის ჯემი გემოვნებით.

 

შაქრის პუდრა ნამცხვარზე მოსაყრელად.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ მიქსერით, დავასხათ წყალი (ოთახის ტემპერატურის), ძმარი, ზეთი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ 2 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, წავუსვათ 50გრ. მარგარინი, დავკეცოთ კონვერტისებურად და შევინახოთ მაცივარში (15–20წთ.). ეს პროცესი გავიმეოროთ სამჯერ. შემდეგ ორივე ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, თითოეული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად,  დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში, გამოცხობის შემდეგ თითოეული ნაჭერი ცოტა გავაცივოთ, გავჭრათ შუაზე (ბოლომდე არ გავჭრათ, რადგან კრემს როდესაც წავუსვათ შუა გულში, თავზე ვაფარებთ მეორე ნაწილს) ქვედა ნაწილს წავუსვათ ჯემი, შემდეგ  კრემი, დავაფაროთ თავზე ზედა ნაწილი და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

 

კრემის მომზადება:

კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით გათეთრებამდე, შემდეგ დავამატოთ სგუშონი და კვლავ ავთქვიფოთ ერთიანი მასის მიღებამდე.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 3448 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი ნაპოლეონი ხილის ჯემით და | რეიტინგი: 4.8/5
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: