ნადუღის და პიტნის ხინკალი - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ნადუღის და პიტნის ხინკალი
20:19
ნადუღის და პიტნის ხინკალი


ნადუღის და პიტნის ხინკალი

 

მასალა:

სულგუნი 160გრ.

ნადუღი 100გრ.

პიტნა 20გრ.

მწვანე აჯიკა გემოვნებით.

მომზადება:

ყველი ჩავდოთ ადურებულ წყალში სადაც გადაიქცევა წელვად (პლასტიკურ) მასად. ყველის მასა გავაბრტყელოთ დიდ რგოლად და ამოვჭრათ 3 მრგვალი ფირფიტა, დანარჩენი ყველი კვლავ ჩავუშვათ ცხელ წყალში, რის შემდეგადაც მისგან ამოვწიოთ მაკარონის მაგვარი ზოლები. სულგუნის ფირფიტაზე მოვათავსოთ ნადუღის 1/3 ნაწილი, რომელშიც უკვე დამატებულია პიტნა და მწვანე აჯიკა, შევახვიოთ მეშოკისებურად და შევკრათ მომზადებული სულგუნის ზოლით (ასევე გავაკეთოთ დანარჩენი ორივე ფირფიტაც), მოვათავსოთ თეფშზე, მოვუწყოთ გვერდზე სულგუნის ზოლები და გავაფორმოთ პიტნის ფოთოლით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 853 | დაამატა: natia | ტეგები: ხინკალი ნადუღის და პიტნის ხინკალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: