ნადუღი პიტნით (მეგრული) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ნადუღი პიტნით (მეგრული)
21:37
ნადუღი პიტნით (მეგრული)


ნადუღი პიტნით (მეგრული)

 

მასალა:

ნადუღი 500გრ.

სულუგუნი "ბლინები" 10ც.

პიტნა საშუალო კონა

ნიორი 2–3 კბილი

მწვანილი, მოხარშული სტაფილო ან  ბროწეულის მარცვლები გასაფორმებლად

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პიტნა წვრილად დავჭრათ და დავნაყოთ, ნიორთან და მარილთან ერთად. სულგუნის „ბლინები" დანით დავჭრათ შუაზე. ნადუღს ავურიოთ პიტნის მასა, შეგვიძლია დავამატოთ წიწაკა. ნადუღი კოვზით მოვამზადოთ ყველის ფირფიტაზე და გადავახვიოთ კონუსურად (მზესუმზირის კოლოფივით) და შემოვაკრათ ნებისმიერი მწვანილი (კამის ძირი, მწვანე ხახვის ღერო და სხვა). გავაფორმოთ სურვილისამებრ, მოვათავსოთ თეფშზე და სუფრაზე გავიტანოთ მჭადთან ერთად.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1964 | დაამატა: natia | ტეგები: ნადუღი პიტნით (მეგრული) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: