მუხუდოს კატლეტი (სამარხვო) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » მუხუდოს კატლეტი (სამარხვო)
18:20
მუხუდოს კატლეტი (სამარხვო)


მუხუდოს კატლეტი (სამარხვო)

 

მასალა:

მუხუდო 100გრ.

ხახვი 1 თავი

სტაფილო 1ც.

ნახევარი ლიმონი

მუსკატის კაკალი 1/2 ჩ/კ.

სოიოს სოუსი 1 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მუხუდოს დავასხათ წყალი და გავაჩეროთ 16 საათი. შემდეგ წყალი გადავწუროთ, დავასხათ ახალი წყალი, დავდგათ გაზქურაზე, როდესაც ადუღდება, წყალი გადავასხათ, გავრეცხოთ მუხუდო, შემდეგ მეორედ დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 2 საათი. მოხარშული მუხუდო დავაბლენდეროთ, დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, მუსკატის კაკალი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, სოიოს სოუსი, ლიმონის წვენი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები, დავაწყოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1343 | დაამატა: natia | ტეგები: მუხუდოს კატლეტი (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: