მწვადი - 10 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 10 » მწვადი
21:31
მწვადი


მწვადი

 

მასალა:

ხბოს ხორცი 1კგ.

ზეთი 100მლ.

მშრალი ღვინო 500მლ.

შავი პილპილი 1 ს/კ.

უცხო სუნელი 2 ს/კ.

ხახვი 250გრ.

ქინძი 1 კონა

რეჰანი 1 კონა

პომიდორი 1კგ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხბოს ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ პილპილი, წვრილად დაჭრილი რეჰანი, ქინძი, მარილი, უცხო სუნელი, დავასხათ ღვინო და გავაჩეროთ 10 საათი. 10 საათის გასვლის შემდეგ ხორცის ნაჭრები ავაცვათ შამფურზე, წავუსვათ ზეთი და შევწვათ მაყალზე. ცალკე შამფურზე ავაცვათ მთლიანი პომიდორები და შევწვათ როგორც ხორცი. პომიდორი როცა შეიწვება დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად, ავურიოთ შემწვარ ხორცში და მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1038 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: