მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » მესხური (რძის კორკოტი)
21:48
მესხური (რძის კორკოტი)


მესხური (რძის კორკოტი)

 

გავარჩევთ კორკოტს, გავრეცხავთ, დავდგამთ ცეცხლზე, მოვხარშავთ, წყალს რომ ჩაიდუღებს დავამატებთ რძის ნაწილს, მერე მეორე ნაწილს, იმდენ ხანს ვადუღებთ, რომ სასურველი სისქე მიიღოს, მარილს გემოვნებით გავუკეთებთ.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2849 | დაამატა: natia | ტეგები: მესხური (რძის კორკოტი) | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 mari  
0
wyali ramdeni unda..??
raodenoba daweret raa korkotisac da wylisac..

სახელი *:
Email *:
კოდი *: