მექსიკური სალათი (სამარხვო) - 20 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » მექსიკური სალათი (სამარხვო)
17:25
მექსიკური სალათი (სამარხვო)


მექსიკური სალათი (სამარხვო)

 

მასალა:

მოხარშული ლობიო 1 ჭიქა

კონსერვირებული სიმინდი 1 ქილა

ბარდა 1 ქილა

ორი ნაჭერი პური ან 1პ. სუხარიკი

კეჩუპი 3 ს/კ.

სამარხვო მაიონეზი 3–4 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად და დავასუხაროთ აირღუმელში. მოხარშულ ლობიოს დავამატოთ კონსერვირებული სიმიდინს მარცვლები, ბარდა, მოვასახთ მაიონეზი, კეჩუპი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ გადმოვიღოთ თეფშზე და მოვაყაროთ სუხარი.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 727 | დაამატა: natia | ტეგები: მექსიკური სალათი (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: