მეგრული (ქათმის ხარჩო) - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მეგრული (ქათმის ხარჩო)
22:43
მეგრული (ქათმის ხარჩო)


მეგრული (ქათმის ხარჩო)

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ხახვი 1ც.

პომიდორი 4-5ც.

ნიგოზი 1,5 ჭიქა

ნიორი 2 კბილი

1 ჩ.კ.-დანაყილი ქინძი დაზაფრანა,

რამოდენიმე ძირი ცოცხალი ქინძი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ზომიერი სიმსუქნის ქათამი დაჭერით და მოშუშეთ თავდახურულ ქვაბში ხახვთან ერთად. დაასხით ადუღებული წყალი და ჩაახარშეთ კანგაცლილი, წვრილად დაჭრილი პომიდორი. დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ხმელი და ახალი ქინძი, წიწაკა, ზაფრანა მოათავსეთ პატარა თასზე, დაუმატეთ ცოტაოდენი ბულიონი და კარგად გახსენით, შემდეგ ჩაასხით ქვაბში და ადუღეთ,ვიდრე ქათამი არ მოიხარშება.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2770 | დაამატა: natia | ტეგები: მეგრული (ქათმის ხარჩო) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: