მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » მაწვნის შეჭამანდი
21:28
მაწვნის შეჭამანდი


მაწვნის შეჭამანდი

 

მასალა:

მაწონი 1ლ.

პურის ფქვილი  2 ს/კ.

ხახვი  2 თავი

ერბო  4 ს/კ.

კვერცხი  2ც.

ქინძი, პიტნა, ტარხუნა, კამა  2–2 ძირი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაწონი ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ 1ლ. წყალი. შემდეგ გადმოვასხათ 1/2 ჭიქა მომზადებული მასა, დარჩენილი ნაწილი დავდგათ გაზქურაზე. ხახვი წვრილად დავჭრათ ერბოში და დავამატოთ მაწვნიან ქვაბში. ფქვილი გავძრათ, შენახულ მაწვნის მასაში და ჩავასხათ ქვაბში.  როდესაც მასა ადუღდება, გადმოვდგათ გაზქურიდან და ჩავასხათ ათქვეფილი კევრცხი, განუწყვეტლივ ვურიოთ. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კერძი მზადაა. გავაფორმოთ სურვილისამებრ მწვანილით.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 2766 | დაამატა: natia | ტეგები: მაწვნის შეჭამანდი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: