მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » მარილიანი ჩხირები
15:31
მარილიანი ჩხირები


მარილიანი ჩხირები

 

მასალა:

მარგარინი 200გრ.

ფქვილი 300გრ.

დროჟი 40გრ.

რძე რამდენიც დაჭირდება

კვერცხი 2ც.

მარილი 1–2 ჩ/კ.

სეზამის მარცვლები მოსაყრელად.

მომზადება:

ფქვილში დავამატოთ დარბილებული მარგარინი, რძეში გაზავებული დროჟი, მარილი და მოვზილოთ ელასტიური ცომი. გავაბრტყელოთ ცომი, დავჭრათ 8–9 სანტიმეტრის სიგრძის ზოლებად, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, სეზამის მარცვლები და გამოვაცხოთ აირღუმელში 180 გრადუსზე 15 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2037 | დაამატა: natia | ტეგები: მარილიანი ჩხირები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: