მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივნისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ივნისი » 29 » მაკარონი ნაღების სოუსით
20:08
მაკარონი ნაღების სოუსით


მაკარონი ნაღების სოუსით

 

მასალა:

მაკარონი 200გრ.

ნაღები 300მლ.

პურის ფქვილი 1 ს/კ.

პრასი 100გრ.

კარაქი 70გრ.

ნიგოზი 120გრ.

ნიორი 1 კბილი

მდნარი ყველი 100გრ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ. კარაქი გავადნოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პრასი და ვთუშოთ 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, ნაღები, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ავადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, ცხელ სოუსში ჩავაწყოთ ყველის ნაჭრები და ვურიოთ სანამ ყველი არ გადნება, ბოლოს დავამატოთ გატარებული ნიგოზი და ნიორი  და კარგად ავურიოთ. მომზადებული სოუსი გავაჩეროთ 1 საათით, შემდეგ მოვასხათ მოხარშულ მაკარონს და მოვაყაროთ გატარებული ნიგოზი.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2217 | დაამატა: natia | ტეგები: მაკარონი ნაღების სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: