მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 20 » ლობიოს რულეთი (სამარხვო)
17:50
ლობიოს რულეთი (სამარხვო)


ლობიოს რულეთი (სამარხვო)

 

მასალა:

წითელი ლობიო 500გრ.

ხახვი 1–2 თავი.

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

ზეთი შესაწვავად

რამოდენიმე ცალი კომბოსტოს ფურცელი

კეჩუპი, სამარხვო მაიონეზი, ნიორი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო მოვხარშოთ, წყალი გადავწუროთ და კარგად ჩავჭყლიტოთ, შემდეგ დავამატოთ ზეთში მოთუშული წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ უცხო სუნელი, წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოოთ. კომბოსტოს ფურცლები მოვწალოთ წყალში, ცოტა გავაცივოთ, შემდეგ დავაწყოთ პოლიეთილენის პარკზე, კომბოსტოს მთლიანი ზედაპირი დავფაროთ მომზადებული ლობიოს ფარშით, ფარშს ცენტრში წავუსვათ თავდაპირველად მაიონეზი, შემდეგ კეჩუპი და პარკის დახმარებით გადავახვიოთ რულეტისებურად. მომზადებული რულეტი შევინახოთ მაცივარში 1–2 საათით, შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, დავჭრათ სასურევლი ზომის ნაჭრებად და გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1948 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს რულეთი (სამარხვო) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: