მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ქოქოსის ორცხობილა
13:40
ქოქოსის ორცხობილა


ქოქოსის ორცხობილა

 

მასალა:

2 დიდი კვერცხის ცილა

150გრ. ქოქოსის ფანტელი

100-120გრ. შაქარი

5 ჩ/კ. სიმინდის სახამებელი

მომზადება:

ცილისგან გავაკეთოთ ბეზე, შევათქვიფოთ შაქარი. შევურიოთ ქოქოსი, ბოლოს კი სახამებელი. ფორმაში დავაფინოთ საცხობი ქაღალდი და ჩაის კოვზით დავალაგოთ პატარა ბურთულები. (შეგვიძლია ცხიმი არ წავუსვათ ქაღალდზე სურვილისამებრ). გამოვაცხოთ 15 წუთი 150 გრადუსზე, შემდეგ კი 3-4 წთ 180-ზე.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1794 | დაამატა: natia | ტეგები: ქოქოსის ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: