ქოქოსის კექსი (სამარხვო) - 23 მარტში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მარტი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მარტი » 23 » ქოქოსის კექსი (სამარხვო)
18:47
ქოქოსის კექსი (სამარხვო)


ქოქოსის კექსი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 200გრ.

ფორთოხლის წვენი 150გრ.

ფორთოხლის ცედრა (გახეხილი კანი) 1 ჩ/კ.

მცენარეული ზეთი 80გრ.

შაქარი 110გრ.

ქოქოსის ფანტელები 50გრ.

გამაფხვირებელი 1 ჩ/კ.

სქელი მურაბა (ღია ფერის–გარგრის ან ფორთოხლის და ა.შ.) 2 ს/კ.

შაქარის პუდრა გემოვნებით.

მომზადება:

ფორთოხლის წვენს დავამატოთ ზეთი, ფორთოხლის ცედრა, მურაბა, შაქარი, ქოქოსის ფანტელები, გამაფხვიერებელი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა ჩავასხათ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში და გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 35–40 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1608 | დაამატა: natia | ტეგები: ქოქოსის კექსი (სამარხვო) | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 1
1  
magariiiaaaaaaaaaaaaaaaa.............. rame samarxo dadet desertis magvari

სახელი *:
Email *:
კოდი *: