მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ხორცის სალიანკა ქართულად
18:52
ხორცის სალიანკა ქართულად


ხორცის სალიანკა ქართულად

 

მასალა:

ცხვრის ან ხბოს  ხორცი300გრ.

შებოლილი ღორის ხორცი (გრუდინკა) 100გრ.

ხახვი  2–3 თავი

კიტრი  2-3.

ტომატი  2 /.

თეთრი ღვინო  1/2 ჭიქა

კარაქი  2-3 /.

ძროხის ხორცის ბულიონი  1/2 ჭიქა

უცხო სუნელი 1 /.

ცხარე წიწაკა 2.

ნიორი  3-4 კბილი

ბროწეულის წვენი  1 /.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ დაჭრილი ხახვი, შევწვათ კარაქში 8–10 წუთის განმავლობაში თავდახურული. დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი კიტრი და წიწაკა, გატარებული ნიორი, ტომატი, უცხო სუნელი, მოვაყაროთ მარილი, ჩავასხათ ღვინო, ბულიონის წვენი, ბროწეულის წვენი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ თავდახურული. გავაფრომოთ მწვანილით და ბროწეულის მარცვლებით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4174 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცის სალიანკა ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: