მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » ხორცის რულეტები
14:55
ხორცის რულეტები


ხორცის რულეტები

 

მასალა:

ლორი ნაჭერი 15ც. (თხლად დაჭრილი)

ხორცის ფარში 500გრ.

კვერცი 1ც.

ხახვი 1 თავი

წითელი ბულგარული წიწაკა 1ც.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) 2 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

სოუსი:

ტომატ–პასტა 200გრ.

ნაღები 200გრ.

არაჟანი (უცხიმო) 200გრ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ხორცის ფარში შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და შემწვარი ხახვი და ბულგარული წიწაკა, შემდეგ დავამატოთ ორცხობილა, ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასა  გავყოთ 15 ნაწილად, თითოეული ნაწილს მივცეთ კატლეტის ფორმა (როგორც ლულა ქაბაბის), გადავახვიოთ ლორში და შეხვეული ნაწილით ქვევით მოვათავსოთ სასურველ ფორმაში, დავასხათ მომზადებული სოუსი (შეხვეულ რულეტებს სოუსი ნახევრად უნდა ფარავდეს) და გამოვაცხოთ აირღუმელში. სუფრაზე შეგვიძლია გავიტანოთ მოხარშულ კარტოფილთან, ბრინჯთან ან მაკარონთან ერთად.

 

სოუსი მომზადება:

ტომატ–პასტას დავამატოთ ნაღები, არაჟანი, მარილი და კარგად ავურიოთ. თუ სოუსი ცოტა გამოვა შეგვიძლია დავამატოთ წყალი.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1888 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცის რულეტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: