ხორცის და ყველის ხინკალი - 9 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 9 » ხორცის და ყველის ხინკალი
20:00
ხორცის და ყველის ხინკალი


ხორცის და ყველის ხინკალი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ.

კვერცხი 2ც.

საქონლის ხორცი 500გრ.

ხახვი 5 თავი

სულგუნი 1კგ.

კარაქი 100გრ.

ოხრახუში, ქინძი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხისგან, წყლისგან, მარილისგან და ფქვილისგან მოვზილოთ მაგარი ცომი. ორჯერ გატარებულ საქონლის ხორცს და ხახვს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, 1 ჭიქა წყალი, კარაქი, გახეხილი ყველი და კარგად ავურიოთ. ცომი გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ ჭიქით რგოლები, თითოეული რგოლი გავაბრტყელოთ, თითოეულის ცენტრში მოვათავსოთ ფარში და შევახვიოთ. შეხვეული ხინკლები მოვხარშოთ ადურებულ მარილიან წყალში. მოხარშვის შემდეგ ამოვიღოთ სასურველ ჭურჭელში და მოვაყაროთ შავი პილპილი.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 978 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცის და ყველის ხინკალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: