მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ხორციანი ბლინჩიკები
22:14
ხორციანი ბლინჩიკები


ხორციანი ბლინჩიკები

 

მასალა:

ფქვილი 2–3 ჭიქა

კვერცხი 3–4.

რძე 1.

შაქარი 1–2 /.

წყალი 1.

ზეთი 6–7 /.

სოდა და ძმარი შერეული 1 /.

მარილი1–2 /.

 

ფარშისათვის:

ძროხის ხორცის (ფარში) 1კგ.

ბრინჯი  1–2 ჭიქა

ხახვი 3–4 თავი

დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

ფარშის მომზადება:

კარგად მოვხარშოთ ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ და დავამატოთ გატარებულ ფარშს, შემდეგ მოვხარშოთ ბრინჯი და შევურიოთ ფარშს, დავამატოთ დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით და ფარში მზადაა.

 

ცომის მომზადება:

ჯამში ჩავყაროთ 2 ჭიქა ფქვილი, ჩავასხათ რძე, წყალი, ჩავატეხოთ კვერცხი, შაქარი, სოდიანი ძმარი, ზეთი და მარილი, ეს ყველაფერი კარგად ავთქვიფოთ ხელით ან მიქსერით და შევინახოთ მაცივარში 40 წუთი. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, ცოტა გავთქვიფოთ ისევ და გამოვაცხაოთ ტაფაზე თხელი ბლინები ცალ მხარეს. როცა გამოცხვება მეორე მხარეს ჩავდოთ გულსართი 2 /. და გადავახვიოთ. გამოვაცხოთ და მივირთვათ ცხლად არაჟანთან ერთად სურვილისამებრ.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 4475 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორციანი ბლინჩიკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: