მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ხენდროს მურაბა
21:09
ხენდროს მურაბა


ხენდროს მურაბა

 

მასალა:

ხენდრო 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 0,5 /.

მომზადება:

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვხარშოთ სიროფი. ხენდრო გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, სიროფი გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ ხენდრო და ასე გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე, ვადუღოთ ერთი საათი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და კიდევ გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2601 | დაამატა: natia | ტეგები: ხენდროს მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: