ხალვა აფხაზურად - 6 ნოემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 6 » ხალვა აფხაზურად
14:04
ხალვა აფხაზურად


ხალვა აფხაზურად

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2,5 ჭიქა

კარაქი ან ერბო 150–200გრ.

შაქარი ან თაფლი 100გრ.

წყალი 1,5–2 ჭიქა

მომზადება:

ქვაბში გავადნოთ კარაქი, განუწყვეტლივ ვურიოთ, ნელ–ნელა ჩავყაროთ ფქვილი, გავაგრძელოთ ამორევა და შევწვათ მასა ნელ ცეცხლზე ერთიანი, ღია ყავისფერის მიღებამდე. თაფლს ან შაქარს დავასხათ ცივი წყალი და წამოვადუღოთ. განუწყვეტლივ ვურიოთ და მომზადებული თბილი სიროფი დავასხათ შემწვარ ფქვილს, ერთიანი მასის მიღების შემდეგ ქვაბი გავაჩეროთ გაზქურაზე 3–5 წუთი. მომზადებული ხალვა მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, კარგად გავათანაბროთ ფორმის ზედაპირზე და დავჭრათ სასურველი ფორმის ნაჭრებად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 849 | დაამატა: natia | ტეგები: ხალვა აფხაზურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: