ხაჭოს ხინკალი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ხაჭოს ხინკალი
15:01
ხაჭოს ხინკალი


ხაჭოს ხინკალი

 

მასალა:

ცომი:

ფქვილი 1,2კგ.

კვერცხი 1ც.

მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

სოფლის ხაჭო1კგ.

კვერცხი1ც.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

1,2 კილო ფქვილი, ერთი კვერცხი, მარილი. ვზელთ მაგარ ცომს და 20 წუთით მაინც "ვასვენებთ". შემდეგ ვაბრტყელებთ ცომს, ხაჭოში ვურევთ კვერცხს, ვაზავებთ მარილით და ამ მასას ვუშვებით გულსართში და მთვარისებურად ვუკრავთ პირს. ადუღებულ ქვებში ვყრით ხინკლებს, როცა ხინკალი ზემოთ ამოიყრება და დაიბერება, ე.ი. მზადაა. დაახლოებით 7 წუთი საკმარისია. და მთავარი: მზა, ცხელ ხინკლებს მოვასხამთ ერბოს. ერთი თავისებურებაც: ხაჭოს ხინკალი ჩანგლით იჭმევა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 967 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭოს ხინკალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: