ხაჭაპური შამფურზე - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ხაჭაპური შამფურზე
12:38
ხაჭაპური შამფურზე


ხაჭაპური შამფურზე

 

მასალა:

ცომი:

კვერცხი 1ც.

წყალი 1 ჩ/ჭ.

ძმარი 3 ს/კ.

ზეთი 3 ს/კ.

ფქვილი 3 ჩ/ჭ.

მარგარინი 450გრ.

 

შიგთავსი:

სულგუნი 1კგ.

კვერცხი წასასმელად.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავასხათ წყალი (ოთახის ტემპერატურის), ძმარი, ზეთი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ მაგარი ცომი, გავყოთ სამ ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ, წავუსვათ 50გრ. მარგარინი, დავკეცოთ კონვერტისებურად, გადავახვიოთ პარკში და შევინახოთ საყინულეში (15–20 წუთი). ეს პროცესი გავიმეოროთ სამჯერ. გაყინული ცომი დავჭრათ ზოლებად–სიგრძეზე. შამფურზე გადავახვიოთ სულგუნი, შემდეგ კი ზემოდან გადავახვიოთ ცომი, წავუსვათ კვერცხი და შევწვათ მაყალზე. სუფრაზე მივიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1319 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭაპური შამფურზე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: