ხაჭაპური „გენაცვალე“ - 10 დეკემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 10 » ხაჭაპური „გენაცვალე“
15:55
ხაჭაპური „გენაცვალე“


ხაჭაპური „გენაცვალე"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 400გრ.

კარაქი 100გრ.

სოდა 0,5 ჩ/კ.

კეფირი 200გრ.

კვერცხი 1ც.

მარილი 0,5 ჩ/კ.

შაქარი 0,5 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი 300გრ.

კვერცხი 2ც.

ხმელი რეჰანი და კამა და მწვანე ხახვი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, დავამატოთ კვერცხი, სოდა, კეფირი, მარილი, შაქარი, ფქვილი (რასაც შეიზელს) და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი 1 საათით შევდგათ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავყოთ სამ ნაწილად, სამივე ნაწილი გავაბრტყელოთ, თითოეულის ცენტრში მოვათავსოთ შიგთავსი, მოვუკრათ თავები, გავაბრტყელოთ და შევწვათ ცხიმწასმულ ტანაფზე ორივე მხრიდან.

 

შიგთავსის მომზადება:

ყველი და მოხარშული კვერცხი გავხეხოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, მოვაყაროთ რეჰანი, კამა და კარგად ავურიოთ.მომზადებული შიგთავსი გავყოთ სამ ნაწილად.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 943 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაჭაპური „გენაცვალე“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: