მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათმის კატლეტები
19:51
ქათმის კატლეტები


ქათმის კატლეტები

 

მასალა:

ქათმის ფილე 600გრ.

მაიონეზი 150გრ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 4 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქათმის ფელე დავჭრათ პატარა ნაჭრებათ, დავამატოთ მაიონეზი, კარაგად ავურიოთ და შევდოთ მაცივარში 4–5 საათით (დასამარინადებლად), შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან დავამატოთ კვერცხი, მარილი, პილპილი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ, მასა უნდა გამოვიდეს სქელი, როგორც ალადის ცომი. მომზადებული მასა სუფრის კოვზით მოვათავსოთ გაცხელებულ ცხიმდასხმულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2505 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის კატლეტები | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: