ქათმის ბულიონი - 12 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
....
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [201]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [96]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [200]
ნამცხვრები [71]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1006
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
www.wsa.ge
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 12 » ქათმის ბულიონი
18:59
ქათმის ბულიონი


ქათმის ბულიონი

 

მასალა:

ქათამი 500გრ.

კარტოფილი 3ც.

სტაფილო 1ც.

ხახვი 1–2ც.

დაფნის ფოთოლი 1ც.

კამა ან ოხრახუში, ზეთი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი დავჭრათ სასურველ ზომის ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 30 წუთი, შემდეგ ამოვიღოთ მოხარშული ქათამი და ჩავდოთ ახალ ქვაბში, დავასხათ წყალი, ჩავყაროთ დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, დავდგათ გაზქურაზე, როდესაც წყალი ადუღდება დავამატოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი გათლილი კარტოფილი, გახეხილი სტაფილო და ვხარშოთ 20 წუთი. შემდეგ დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, დაჭრილი კამა ან ოხრახუში და გამოვრთოთ გაზქურა. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1202 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ბულიონი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email:
კოდი *: