მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათამი ტარხუნით
19:08
ქათამი ტარხუნით


ქათამი ტარხუნით

 

მასალა:

ქათმი 1.

ხახვი 3–4.

პომიდორი  3.

ოხრახუში  2 ღერო

მშრალი თეთრი ღვინო  200გრ.

კამა, ქინძი, რეჰანი, ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქაღამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი და კანგაცლილი პომიდორი დავჭრათ მრგვალად. კამა, ქინძი, რეჰანი, ტარხუნა, ოხრახუში დავჭრათ წვრილად და ავურიოთ. ქვაბში ჩავაწყოთ ფენაფენად ქათმის ნაწილი, ხახვი, პომიდორი, მწვანილები, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და ასევე ჩავაწყოთ დარჩენილი პროდუქტები, შემდეგ დავასხათ ღვინო, დავახუროთ თავსახური და ვხარშოთ მომზადებამდე. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1685 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი ტარხუნით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: