ქათამი რძეში ქართულად - 6 სექტემბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  სექტემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » სექტემბერი » 6 » ქათამი რძეში ქართულად
21:53
ქათამი რძეში ქართულად


ქათამი რძეში ქართულად

 

მასალა:

ქათმი 1ც.

რძე 1.

ყველი 400-500გრ.

ხახვი 4 თავი

ხმელი ზაფრანა 1 /კ.

ხმელი პიტნა 1–2 ს/კ. (თუ ნედლი გვაქვს 2 ​​პატარა ძირი)

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ წვრილად, დაჭრილი ქათმის ნაჭრები ჩავაწყოთ ქვაბში, დავამატოთ დაჭრილი ხახვი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვთუშოთ 20–25 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავასხათ რძე, დავამატოთ ზაფრანა, პიტნა, მარილი, მივიყვანოთ ადუღებამდე და ვთუშოთ 10 წუთი. ყველი დავჭრათ პატარა კუბიკებად, გაზქურა გამოვრთოთ, ქვაბი არ გადმოვდგათ გაზქურიდან, დავამატოთ დაჭრილი ყველი და 5–7 წუთის შემდეგ ამოვურიოთ. (კერძი მზადაა).

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 816 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი რძეში ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: