ქადა (აჭარულად) - 21 ოქტომბერში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ქადა (აჭარულად)
19:02
ქადა (აჭარულად)


ქადა (აჭარულად)

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

მარგარინი 250გრ.

კეფირი 250მლ.

სოდა ½ ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

მსხლის კომპოტი გემოვნებით.

შიგთავსად სურვილისამებრ შეგვიძლია მსხლის ნაცვლად გამოვიყენოთ მოხალული წვრილად დაჭრილი ნიგოზი ან ქიშმიში.

 

წასასმელად:

კვერცხი 1ც.

შაქარი 2 ჩ/კ.

 

მომზადება:

მარგარინი დავაქუცმაცოთ დანით, (მარგარინი დარბილებული არ უნდა იყოს) დავამატო ფქვილი და კარგად ავურიოთ ხელით, კეფირს ავურიოთ სოდა, მომზადებული მასა დავამატოთ ფქვილიან მასას და კვალვ ავურიოთ ხელით, ცომი მოვაგუნდაოთ, შევახვიოთ ცელოფანში და შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით. მომზადებული ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავყოთ ორ ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ თხლად (ყურადღება მივაქციოთ იმას, რომ ცომი გაბრტყელებისას არ მიეკროს მაგიდას) ცომის ზედაპირზე მოვათავსოთ დაჭრილი მსხალი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, დავჭრათ რულეტები სასურველი ზომის ნაჭრებად, თითოეული ნაჭერი მოვათავსოთ პერგამეტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე, თავზე წავუსვათ კვერცხიიანი მასა (კვერცხი წინასწარ ავთქვიფოთ შაქართან ერთად), შევდგათ  200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ 25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 948 | დაამატა: natia | ტეგები: ქადა (აჭარულად) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: