კრუასანი - 29 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » კრუასანი
15:26
კრუასანი


კრუასანი

 

მასალა:

მარგარინი 200გრ.

არაჟანი 200გრ.

შაქარი 8 /კ.

პურის ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.

პოვიდლო  შიგთავსისთვის.

მომზადება:

მარგარინი გავადნოთ და გავაცივოთ. მარგარინს დავუმატოთ არაჟანი, შაქარი და კარგად ავურიოთ. პერიოდულად ჩავყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. (ცომი უნდა გადმოვიდეს მძიმე და ცხიმიანი). ცომი გავყოთ ორ ნაწილად თითოული ნაწილი გავაბრტყელოთ  და დავჭრათ სამკუთხედის ფორმის ნაჭრებად. დაჭრილ ცომებზე მოვათავსოთ პავიდლო და გადავახვიოთ. მომზადებული კრუასანები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში. ასევე შეგვიძლია ცომში მოვათავსოთ მარმელადი, გახეხილი შოკოლადი, მოხარშული კრემი ან გატარებული ნიგოზი შაქარში არეული.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2425 | დაამატა: natia | ტეგები: კრუასანი | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: