მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კომბოსტო ნიგვზით
18:16
კომბოსტო ნიგვზით


კომბოსტო ნიგვზით

 

მასალა:

კომბოსტო  1 თავი

ნიგოზი  1–1 / 2 ჭიქა

ბროწეული 2ც.

ნიორი  4 კბილი

ვაშლის ძმარი  3 ს/კ.

უცხო სუნელი  1 ჩ/კ.

ხმელი ქინძი  1ჩ/კ.

ზაფრანა  1 ჩ/კ.

კამა, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კომბოსტო დავშალოთ ფოთლებად, ფოთლების გამაგრებული მხარე მოვაჭრათ და მოვწალოთ ადუღებულ წყალში (ძალიან არ დავარბილოთ). ნიგოზი და ნიორი გავატაროთ, დავუმატოთ უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ზაფრანა, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, ბროწეულის მარცვლები, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, მოვასხათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ თითოეულ კომბოსტოს ფოთოლზე და გადავახვიოთ რულეტივით. დავჭრათ რულეტები მრგვალად 2 სანტიმეტრ სისქეზე. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3330 | დაამატა: natia | ტეგები: კომბოსტო ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: