მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 31 » კობრი აფხაზურად
19:52
კობრი აფხაზურად


კობრი აფხაზურად

 

მასალა:

თევზი (კობრი) 1–2ც.

დაფქვილი ცხარე წიწაკა ან აჯიკა, ზეთი, ლიმონის წვენი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოდ და გავრეცხოთ. ჯამში ჩავყაროთ ცხარე წიწაკა ან აჯიკა, დავასხათ ზეთი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ თევზი ორივე მხრიდან, დავდოთ გაცხელებულ ტაფაზე (ტაფაზე ზეთი არ დავასხათ) და შევწვათ. შემწვარ თევზს მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3121 | დაამატა: natia | ტეგები: კობრი აფხაზურად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: