მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1269
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კალმახი ქართულად
15:36
კალმახი ქართულად


კალმახი ქართულად

 

მასალა:

კალმახი 1ც.

ბროწეული 1ც.

მშრალი თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

ქლიავი  200გრ.

ტარხუნა 50გრ.

ხახვი 2 თავი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი გამოვშიგნოთ (ისე რომ მუცელი არ გავჭრათ) ხვრელიდან რომელიც წარმოიქმნება ლაყუჩების გამოცლის შემდეგ, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. ქლიავი დავჭრათ წვრილად(ცოტა ქლიავი შევინახოთ გასაფორმებლად). ხახვი და ტარხუნა წვრილად დავჭრათ. ცოტა ბროწეული მარცვლები შევინახოთ, დანარჩენს კი ავურიოთ ქლიავი, ხახვი და ტარხუნა. თევზის მუცელი ამოვავსოთ მომზადებული შიგთავსით. ქვაბში ჯვარედინად მოვათავსოთ ჩხირები, დავასხათ ღვინო. ჩხირებზე მოვათავსოთ თევზი და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ: დაჭრილი ქლიავით, ბროწეული მარცვლებით და მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1117 | დაამატა: natia | ტეგები: კალმახი ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: