კახური (ჭინჭრის ხინკალი) - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » კახური (ჭინჭრის ხინკალი)
14:59
კახური (ჭინჭრის ხინკალი)


კახური (ჭინჭრის ხინკალი)

 

მასალა:

ცომი:

წყალი 500მლ.

კვერცხი 1ც.

მარილი გემოვნებით

ფქვილი რამდენსაც შეიზელს.


შიგთავსი:

ჭინჭარი 2კგ.

ნიგოზი 2 ჩ/ჭ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.


მომზადება:

წყალში ჩავყაროთ მარილი, დავამატოთ კვერცხი, ფქვილი და კარგად მოვზილოთ (ცომი უნდა მოვზილოთ მაგარი), გავაბრტყელოთ, ჭიქით გამოვჭრათ რგოლები და ისინიც გავაბრტყელოთ. თითოეულ ცომზე დავაწყოთ 1 ს/კ. შიგთავსი, შემოვუკეცოთ ნაპირები, რაც შეიძლება წვრილი ნაოჭებით. ხინკლები ჩავყაროთ ადუღებულ მარილიან წყალში. როცა ყველა ხინკალი ამოტივტივდება, ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი. ამოვაწყოთ ხინკლები თეფშზე, ისე რომ არ დაიხას.


შიგთავსის მომზადება:

ჭინჭარი მოვხარშოთ და გავატაროთ, დავამატოთ გატარებული ნიგოზი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი (სურვილისამებრ ხახვი) და  გემოვნებით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 877 | დაამატა: natia | ტეგები: კახური (ჭინჭრის ხინკალი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: