მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » კუნელის მურაბა
13:36
კუნელის მურაბა


კუნელის მურაბა

 

მასალა:

ახალი კუნელი 1კგ.

შაქარი  1კგ.

ლიმონის მჟავა  2გრ.

წყალი  300 მლ.

მომზადება:

კუნელს მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, გავაშროთ და სანამ ხილი შრება მოვადუღოთ სიროფი, შაქარს დავამატოთ წყალი და ვხარშოთ საშუალო ტემპერატურაზე სანამ შაქარი მთლიანად არ გადნება. ხშირად ვურიოთ რათა არ დაგვეწვას სიროფი. როცა სიროფი მომზადდება, კუნელი ჩავყაროთ ემალის ქვაბში, დავასხათ სიროფი და გავაჩეროთ 10 საათი, აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ დავუმატოთ ლიმონის მჟავა, ვანილი და ვხარშოთ მომზადებამდე. (კუნელის მურაბა ჯანმრთელობისათვის სასარგებლოა).

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3051 | დაამატა: natia | ტეგები: კუნელის მურაბა | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: