კარტოფილი ისპანახით ( სამარხვო) - 23 მაისში 2012 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  მაისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2012 » მაისი » 23 » კარტოფილი ისპანახით ( სამარხვო)
16:45
კარტოფილი ისპანახით ( სამარხვო)


კარტოფილი ისპანახით ( სამარხვო)

 

მასალა:

კარტოფილი 4ც.

პომიდორი 2ც.

ისპანახი 1 კონა

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2 კბილი

მდოგვი (გარციცა) 0,5 ჩ/კ.

ქინძი 0,5 ჩ/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახს დავსხათ მარილიანი წყალი (ცივი) და გავაჩეროთ 20 წუთი, შემდეგ გავატაროთ ხორსაკეპმანქანაში. კარტოფილი გავასუფთავოდ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეში, შემდეგ დავამატოთ ქინძი, მდოგვი, ზეთში შემწვარი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, გატარებული ისპანახი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ კიდევ 2 წუთი, შემდეგ დავამატოთ მსხვილად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2061 | დაამატა: natia | ტეგები: კარტოფილი ისპანახით ( სამარხვო) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: