ჯურჯალი - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1246
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ჯურჯალი
23:19
ჯურჯალი


ჯურჯალი

 

მასალა:

1 კგ. ძროხის ხორცი

0.5კგ. ღორის ხორცი

200 მლ. წყალი

1 ს/კ. ძმარი

0.5კგ. ხახვი

200 გრამიანი ჭიქა კოწახური

ნიორი, ხმელი ქონდარი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ძროხისა და ღორის ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და წყალსა და ცოტაოდენ ძმარში ერთად მოვხარშოთ საშუალო სიმხურვალის ცეცხლზე. როდესაც ხორცი  მოიხარშება, წვენი გადმოვასხათ ცალკე ქვაბში და ამავე წვენში მოვთუშოთ ხახვი. შემდეგ, ეს მასები (წვენში მოთუშული ხახვი და ხორცი) შევაერთოთ და დავამატოთ ნიორი, ქონდარი, მარილი და პილპილი.

მისაყოლებლად რეკომენდირებული ღვინო: საფერავი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1252 | დაამატა: natia | ტეგები: ჯურჯალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: