მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » იტალიური პონჩიკები
23:04
იტალიური პონჩიკები


იტალიური პონჩიკები

 

მასალა:

300გრ. ნადუღი

1-2ც. კვერცხი

4 ს/კ. ფქვილი 

2 ჩ/კ. ფორთოხლის ცედრა

1/2 ჩ/კ. სოდა

შოკოლადის ნატეხები 4-5 ს/კ.

ქიშმიში 5-6 ს/კ.

მომზადება:

ნადუღს დავამატოთ კვერცხი, ფორთოხლის ცედრა, სოდა, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ დავამატოთ შოკოლადის ნატეხები და ქიშმიში. გავაკეთოთ დაახლოებით კაკლის ზომის ბურთულები და შევწვათ ცხელ ზეთში. ზეთი ჩავასხათ დაახლოებით 2 თითის სისქეზე. მზა პონჩიკები გადავიტანოთ ქაღლდის ხელსახოციან თეფშზე, რათა ზედმეტი ცხიმი მოშორდეს, მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და მივირთვათ თბილი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1811 | დაამატა: natia | ტეგები: იტალიური პონჩიკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: