მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისპანახისა და ყველის სოუსი
21:32
ისპანახისა და ყველის სოუსი


ისპანახისა და ყველის სოუსი

 

მასალა:

400გრ. ისპანახი

2 კბილი ნიორი

2-3 ს/კ. ზეთი

0,5 ჩ/კ. ჯავზი

0,5 ჭიქა რძე

250გრ. 20%-იანი ნაღები

3 ს/კ. ნაღების ყველი

2 ს/კ. გახეხილი მაგარი ყველი

მარილი, პილპილი - გემოვნებით.

მომზადება: 

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მდუღარე მარილწყალში წამოვადუღოთ, შემდეგ კი გადავწუროთ. ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ დაჭრილი ნიორი, დავუმატოთ გაწურული, დაჭრილი ისპანახი და 1-2 წუთი გავაგრძელოთ შუშვა. ისპანახს შევურიოთ ნაღები, ყველის სახეობები, რძე და სანელებლები და წამოვადუღოთ. მზა სოუსით შეგვიძლია მივირთვათ მაკარონი და პასტის ნებისმიერი სახეობა.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1538 | დაამატა: natia | ტეგები: ისპანახისა და ყველის სოუსი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: