მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისპანახის ფხალი
17:47
ისპანახის ფხალი


ისპანახის ფხალი

 

მასალა:

500გრ. ქორფა ისპანახი

2 კბილი ნიორი

1 ჭიქა ნიგოზი

12 ღერი ქინძი

1 ღერი ოხრახუში

1/2  ხახვი

1 ჩ/კ. აჯიკა; მარილი

მომზადება:

ისპანახის გარეცხეთ და შეაშრეთ, ჩააწყვეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წთ. ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. აურიეთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი მოხარშული ისპანახი, ხახვი და ქინძი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები. დააწყვეთ სასალათეზე, მორთეთ ოხრახუშით და ნიგოზით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2190 | დაამატა: natia | ტეგები: ისპანახის ფხალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: