მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისპანახი ზეთით
19:32
ისპანახი ზეთით


ისპანახი ზეთით

 

მასალა:

ისპანახი 1 კგ.

მცენარეული ზეთი 1 ჭიქა

ხახვი  3-4 თავი

ოხრახუში, ქინძი, კამა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახი მოვხარშოთ, გადმოვიღოთ დუშლაკზე, გავაცივოთ, გავწუროთ და დავჭრათ. დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ ზეთში, დავამატოთ ისპანახი და ვწვათ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. გავაფორმოთ ხახვით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4178 | დაამატა: natia | ტეგები: ისპანახი ზეთით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: