მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ისპანახი ნიგვზით
19:30
ისპანახი ნიგვზით


ისპანახი ნიგვზით

 

მასალა:

ისპანახი  1 კგ.

ნიგოზი  1 ჭიქა

ხახვი  200 გრ.

ნიორი  3-4 კბილი

ვაშლის ძმარი  1 ს/კ.

ოხრახუში, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახი მოვხარშოთ, გავაცივოთ და დავჭრთ. ნიგოზი გავატაროთ ნიორთან და მწვანილთან ერთად, დავამატოთ წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვასხათ ძმარი. მიღებული მასა მოვასხათ ისპანახს და კარგად ავურიოთ. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1932 | დაამატა: natia | ტეგები: ისპანახი ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: