მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინგილოური (ფოთოლა ხინკალი)
20:40
ინგილოური (ფოთოლა ხინკალი)


ინგილოური (ფოთოლა ხინკალი)

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ერბო 1 ჩ/ჭ.

ხახვი 5 თავი

ტომატ–პასტა 1 ს/კ. ან პომიდვრის წვენი 1 ჩ/ჭ.

ნიორი 2–3 კბილი

ქინძი, კამა, ოხრახუში, პიტნა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ერთ ჩ/ჭ ერბოში ჩავხრაკოთ 5 თავი ხახვი, დავუმატოთ აქნილი ქათამი და დავასხათ წყალი, რომ დაიფაროს. როდესაც კარგად ჩაიშუშება, ჩავაყაროთ ბლომად ქინძი, კამა, ოხრახუში, პიტნა, ნიორი, 1 ს/კ ტომატი-პასტა ან 1 ჩ/ჭ პომიდვრის წვენი, მარილი _ გემოვნებით.

მოვზილოთ სახინკლე მაგარი ცომი თბილი წყლითა და ცოტა მარილით, გავაბრტყელოთ 0,5 სმ სისქეზე, დავჭრათ ოთხკუთხედ ნაჭრებად და მდუღარე მარილწყალში მოვხარშოთ, თუშფალანგზე გადავწუროთ, სინზე დავყაროთ, მოვასხათ ჯერ ქათმის წვენი, შემდეგ ზემოდან ხორცი მოვაწყოთ და სუფრაზე ცხლად მივიტანოთ. უნდა მივირთვათ კოვზით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1919 | დაამატა: natia | ტეგები: ინგილოური (ფოთოლა ხინკალი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: