ინგილოური მწვადი - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ინგილოური მწვადი
23:54
ინგილოური მწვადი


ინგილოური მწვადი

 

შინდის და პატარა წითელი ხახვის ბასტურმაში (რა თქმა უნდა პილპილითა და მარილითაც (ვაჩერებთ ხორცს 2-3 დღის განმავლობაში (ზარმაც ჩალაღაჯს და სუკს თანაბარ ქონ-ხორციან ნაჭრებს ამჯობინებენ ინგილოები). შემდეგ, დარჩენილ შინდიან, ხახვიან-სისხლიანი წვენით სავსე ჯამს ცეცხლზე შემოდგამენ და რო წამოდუღდება, ზედ შამფურზე წამოცმულ ჩაბასტურმებულ ხორცს შემოაწყობენ და ამ საოცარი ნაზავის ორთქლზე "ასუქებენ" დაახლოებით 10-20 წუთის განმავლობაში. მერე შეწვის ჯერიც დგება, თუმცა ალბათ ხვდებით, რო შეწვას ძალიან ცოტა დრო მიაქვს, იმიტო რო ხორცი უკვე დაბუთქული, გაფუებული და განაზებულია და მხოლოდ კაი პირის გემოიანი კაცის მოსიყვარულე ხელი სჭირდება. ამ მწვადს მიაყოლეთ გაღმა მხარის საფერავები, კახური თეთრებიც კარგი იქნება.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 614 | დაამატა: natia | ტეგები: ინგილოური მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: