ინდაურის მწვადი - 25 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ინდაურის მწვადი
12:16
ინდაურის მწვადი


ინდაურის მწვადი

 

მასალა:

ინდაური (ფილე)  1კგ.

თეთრი, მშრალი ღვინო  100 მლ.

ქინძი და კამა 1–1 შეკვრა

ხახვი  2ც.

მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ინდაურის ფილე დავჭრათ 40–50 გრამ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურებზე და შევწვათ. სუფრაზე მიტანის წინ, შემწვარი ნაჭრები შეგვიძლია დავფაროთ წყლის და თეთრი ღვინის ნარევით (50/50 – ზე პროპორციით). ასევე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, მწვანილი, კამა და ქინძი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 761 | დაამატა: natia | ტეგები: ინდაურის მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: