იმერული (სირა ბაჟე) - 24 აგვისტოში 2011 - samzareulo.ucoz.com
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
რეკლამა
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
რეკლამა
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1245
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
რეკლამა
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » იმერული (სირა ბაჟე)
20:19
იმერული (სირა ბაჟე)


იმერული (სირა ბაჟე)

 

მასალა:

1კგ. ხბოს ჩლიქები

200გრ. ნიგოზი

1 მწიკვი ხმელი ქინძი

2 კბილი ნიორი

1 კონა ცოცხალი ქინძი

1/2 /კ. უცხო სუნელი

წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

3-4 /.  ძმარი.

მომზადება:

ხბოს ჩლიქები კარგად გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, სანამ არ ჩაიშლება, გამოვძვალოთ და დავჭართ საშუალო ნაჭრებად. ცალკე მოვამზადოთ ბაჟე: ნიგოზი და მწვანე ქინძი გავატაროთ, დავუმატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, წითელი წიწაკა და მარილი. დავუმატოთ ნელ-თბილი წყალი და გავაჯეროთ ძმრით ისე, რომ ძმრის გემო კარგად იგრძნობოდეს. ბაჟეში ჩავაწყვოთ მოხარშული ხბოს ჩლიქები.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1226 | დაამატა: natia | ტეგები: იმერული (სირა ბაჟე) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: