მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » იხვი შინდით
18:05
იხვი შინდით


იხვი შინდით

                                                              

მასალა:

იხვი 1,5-2 კგ.

ხახვი 500გრ.

შინდი  1 ჭიქა

ოხრახუში და ქინძი საშუალო კონა

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

იხვი გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში, ჩავასხათ ადუღებული წყალი ისე რომ მთლიანად ფარავდეს, დავდგათ გაზქურაზე, ავადუღოთ, პერიოდულად მოვხადოთ ქაფი და ვხარშოთ მომზადებამდე დაახლოებით 1,5 საათი. ხახვი დავჭრათ მრგვალად, ქინძი და ოხრახუში დავჭრათ წვრილად, ჩავყაროთ ქვაბში, ჩავამატოთ შინდი, ვხარშოთ ერთად 15 წუთი, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. სუფრაზე გავიტანოთ ცხლად, ბულიონი შეგვიძლია მივიტანოთ ცალკე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1527 | დაამატა: natia | ტეგები: იხვი შინდით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: