მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » გურული კვირკვალი ლობიო
17:14
გურული კვირკვალი ლობიო


გურული კვირკვალი ლობიო

 

ლობიოს მარცვლები გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ წყალში და ვხარშოთ თიხის ქოთანში. ხარშვისას წყალი იმდენი დავუმატოთ, რამდენსაც ჩაიშრობს. მოხარშული ლობიო დავყაროთ თუშფლანგზე და გავწუროთ. ავიღოთ დანაყილი ნიგოზი, დავუმათოთ სანელებლები: ხმელი ქინძი,ხმელი ქონდარი, ყვითელი სუნელი, წიწაკა, ცოტაოდენი ძმარი,ნიორი, ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი, მაკიდო და ხელით კარგად შევკაზმოთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2855 | დაამატა: natia | ტეგები: გურული კვირკვალი ლობიო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: